Goedkope hoekbanken, waar let je op!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Goedkope hoekbanken vind je overal maar waar moet je opletten zodat je toch voor weinig geld een redelijke kwaliteit kunt verwachten.

Kwaliteit van goedkope hoekbanken

De kwaliteit van goedkope hoekbanken is minder als van een duur design ontwerp. Maar toch kun je door goed op te letten wel iets redelijks kopen. In veel online meubelwinkels vind je bij zowel de dure als de goedkope hoekbanken een product omschrijving. Let dan iedergeval op de volgende dingen:

  1. nosag vering
  2. minimaal een polyether vulling met een SG 35
  3. neem geen kunstleder
  4. zitkussens

1. Nosag vering

Goedkope hoekbanken zijn meestal voorzien van een singel ondervering. Singels rekken al gauw uit. in combinatie met een minder goede polyether vulling zal het zitcomfort al snel een stuk minder zijn als het moment waarop u de hoekbank kocht

2. polyether vulling

Een polyether vulling is eigenlijk de minste vulling die je kunt kopen. Afhankelijk van het soortelijk gewicht is een redelijke kwaliteit een SG 35 In de meeste gevallen kun je hier circa 5 jaar redelijk op zitten.

3. kunstleder

In kunstleder zit een weekmaker verwerkt die na drie jaar al successiefelijk kan verdwijnen. Wat er dan gebeurt is dat het kunstleder bros wordt en gaat breken wat de oorzaak is van kleine scheurtjes in het kunstleer. Of je moet er rekening mee houden dat je met een goedkope hoekbank en een kunstleren bekleding niet zo lang plezier kan hebben.

4. zitkussens

goedkope hoekbankenMeeste mensen die op zoek zijn naar goedkope hoekbanken willen er vooral op liggen. Om te voorkomen dat u al heel snel het gevoel krijgt dat de hoekbank is doorgezakt. Moet u er op letten dat het chaise longue gedeelte waar je op ligt bestaat uit één kussen zoals op de foto hiernaast. Anders ga je telkens met je kont op de rand van de vulling liggen wat hierdoor al heel gauw in deukt.

Is het na verloop van tijd toch ingedeukt vraag dan wat informatie op of lees meer over meubel repareren.

Ik hoop dat u wat aan deze tips heeft gehad. Mocht u nog goede tips voor onze lezers hebben plaats dat hieronder in een reactie.

 

Goedkope hoekbanken, waar let je op! was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *