Gouden garantie plan

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

gouden garantie plan

Gouden Garantie Plan en de All in house garantie zijn de aanvullende garantie mogelijkheden bij de aanschaf van lederen zitmeubels.

Winkeliers die hierbij zijn aangesloten proberen u bij de aanschaf van een leren bank een extra garantie te verkopen. Waarbij ze óf het Gouden Garantie Plan óf van een andere firma garantie aanbieden.

LEATHERMASTER

Leathermaster is een onderdeel van de uniters groep. Een wereldwijd bedrijf ontstaan uit een onderzoekscentrum voor reparatie en onderhoudsmiddelen. In dit onderzoekscentrum werkt men constant aan het verbeteren van onderhoudsproducten en reparatiemiddelen voor meubelleder, textiel en hout. Een zeer gespecialiseerd bedrijf met een gigantisch netwerk aan meubelreparateurs over de hele wereld. Zij verkopen het Gouden Garantie Plan voor lederen zitmeubels en in hun garantie gaan ze heel ver. Voordeel is dat u dit Gouden Garantie Plan ook kan kopen, zonder dat de winkelier waar u een leren bank gekocht heeft, dit aanbiedt. Uiteraard kunt u er ook altijd naar vragen bij uw winkelier.

VOORDELEN GOUDEN GARANTIE PLAN

Behalve dat u voor vijf jaar onderhoudsmiddelen krijgt. Kunt u vijf jaar lang gebruik maken van hun service bij schade en vlekken.

Stel u heeft een konijn die een stuk uit uw bank vreet, dan kunt u de schade gratis laten herstellen. Door het Gouden Garantie Plan in werking te stellen. Heeft u vlekken van een afgegeven spijkerbroek, dan geldt hetzelfde. U kunt elk denkbare schade opgeven tot het maximum bedrag van de waarde van uw leren bank.

Stel dat uw leren bank 1500 euro gekost heeft. Dan is dit het bedrag dat u maximaal aan schades kunt declareren. Als u bedenkt dat een gemiddelde reparatie tussen de 150 en 400 euro kost, dan kunt u tussen de vier en tien keer gebruik maken van deze garantie.

Een gemiddelde inboedelverzekering zal in de voorwaarden de schade niet dekken van een huisdier. De meeste schades ontstaan door huisdieren en kinderen. Heeft u één of beiden dan is dit Gouden Garantie Plan zeker aan te raden omdat dit het meest uitgebreide garantie pakket is dat een gewone verzekering ver overtreft.

Voordelen in het kort:

  • uitstekende onderhoudsmiddelen speciaal ontwikkeld voor leder
  • wereldwijd netwerk met meubelreinigers en reparateurs
  • advies bij het verwijderen van vlekken
  • vijf jaar lang kunt u gebruik maken van specialisten die bij u thuis komen om schade of problemen op te lossen.

gouden garantie plan

 

Gouden garantie plan was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl
2 comments to “Gouden garantie plan”
2 comments to “Gouden garantie plan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *