Kees Smit tuinmeubels wederom genomineerd

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

kees smitKees smit 40 Jaar ervaring in tuinmeubels, een fantastische collectie tuinmeubels en kennis van zaken. Heeft ervoor gezorgd dat Kees Smit al voor de vierde keer is genomineerd voor de prijs van beste tuinmeubel winkel in de benelux. In 2012 en 2014 heeft Kees Smit deze prijs ook werkelijk gewonnen en insiders hebben gemeld dat ook voor 2015 een hele goede kans wordt gemaakt om de Award van beste tuinmeubel winkel van de benelux wederom te winnen. Op 15 Juni 2015 wordt de nieuwe winnaar bekend gemaakt.

Voor een dubbeltje op de eerste rang

Dat is natuurlijk een beetje flauw maar het is wel zo dat door de grote inkoop mogelijkheden van Kees Smit de prijzen niet buitensporig hoog zijn in vergelijking met andere tuinmeubel winkels.Gecombineerd met een uitstekende klantenservice is Kees Smit een bedrijf waar je betrouwbaar nieuwe tuinmeubels kunt kopen.

Laagste prijs garantie

De laagste prijsgarantie van Kees Smit is niet zo bijzonder te noemen. Ze beloven de verkoop prijzen aan te passen maar zeggen niet hardop dat ze ook het verschil aan u terug betalen. Wat ze wel doen is een leuk cadeau verloten onder de tipgevers. Het is aan u de keuze wat u belangrijker vind de laagste prijs betalen of de beste service krijgen. Helaas zijn deze dingen niet te verenigen met elkaar. Persoonlijk vind ik een goed advies en goede service belangrijker.Als je dan kijkt bij de klantenbeoordelingen scoort Kees Smit heel goed met een gemiddelde van een 9

Grote collectie en snelle levertijd

Ondanks een ontzettend grote collectie tuinmeubels kunt u de meubels na uw bestelling snel in huis verwachten. Natuurlijk kunt u de meubels ophalen maar boven de 150 euro worden de meubels gratis bezorgd. Vaak word uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd wat een prestatie is met zoveel verschillende artikelen en mogelijkheden.

Zo kunt u terecht voor:

  •   –  meubels van aluminium
  •   –  meubels van hout
  •   –  meubels van rvs
  •   –  meubels van gecoat metaal
  •   –  meubels van kunststof
  •   –  meubels van graniet
  •   –  meubels van outdoor textiel
  •   –  meubels van wickler
  •   –  meubels van teak
  •   –  meubels van vlechtwerk

Topmerken van Kees Smit tuinmeubels

De meubels die Kees Smit aanbied zijn van gerenommeerde topfabrikanten. Zo vind u meubels van Hartman. Accessoires van Apple Bee en parasols van Glatz.

Het beste kunt u natuurlijk even kijken in hun webwinkel. Wat is makkelijker 8000 m2 winkeloppervlakte door lopen. Of lekker op de bank uw nieuwe tuinmeubels uitzoeken.

 

Kees Smit tuinmeubels wederom genomineerd was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *