Kopen van meubels – Aankooptips

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

kopen van meubelskopen van meubels

Waar ga ik op letten bij het kopen van meubels voor in mijn nieuwe woning of hoe gaat mijn nieuwe interieur eruit komen te zien? Dit is een vraag waar veel mensen zich mee bezig houden. Dit omdat het een belangrijke aankoop betreft, uw nieuwe bank kan niet zo maar terug naar de winkel. Tevens kan de aankoop van uw nieuwe meubels uw huidige interieur beïnvloeden, zowel in positieve als in negatieve zin.

Aankooptips

Hieronder volgen een aantal tips en instructies voor het kopen van  meubels:

    • Meet uw beschikbare ruimte.
    • Welke stijl heeft u in uw huidige woonruimte? Landelijk, industrieel, design of toch klassiek?
    • Probeer de meubel uit, zit het meubelstuk lekker of sluit het aan op uw wensen?
    • Naar welk materiaal gaat uw voorkeur uit?
    • Is de meubel functioneel genoeg, aansluitend op uw wensen?

Dit zijn enkele belangrijke tips bij het aankopen van uw nieuwe meubelen, echter is er nog een belangrijke tip: Kies wat u zelf mooi vindt en vind staan in uw huidige of nieuwe interieur. Wij hebben u een aantal tips gegeven voor uw nieuwe aankoop, maar als het niet aansluit op uw persoonlijke wensen of smaak, heeft u hier weinig aan. Dus kies als eerst een meubel wat aansluit op uw persoonlijke smaak.

Naar welke woonwinkel ga ik?

Een andere vraag is: ‘’Bij welke woonwinkel ga ik mijn nieuwe meubelen kopen?’ Dit is een andere belangrijke vraag aangezien er het aanbod van woonwinkels in Nederland erg groot is. Wat belangrijk is, is dat er een grote showroom is om nieuwe meubelen te kunnen testen en de sfeer te kunnen proeven, wat aansluit op aankooptip 2,3, en 5.

Veldkamp Wonen

Een van de vele woonwinkels in Nederland is Veldkamp Wonen, gevestigd in de plaats Wezep in de provincie Gelderland. Veldkamp Wonen beschikt over een showroom van 4000 vierkante meter met tal aan meubels. Het is makkelijk bereikbaar en pal gelegen aan de A28. Van meubels voor in uw woonkamer tot aan vloeren en tapijten. In 1951 is Veldkamp begonnen met het bieden van een breed assortiment aan producten van verschillende topmerken. U kunt hier terecht voor een ruim aanbod aan merken. Naast de bekende merken als Luxaflex, Cloak, Lookline en Bert Plantagie, biedt Veldkamp Wonen u tevens de minder bekende merken als het NL Label van de Binnenhuisadviseurs.

kopen van meubelsService van Veldkamp Wonen

Naast het feit dat Veldkamp Wonen meubels en andere artikelen voor in uw interieur aanbiedt, hebben zij ook een eigen unieke service. Mocht het niet mogelijk zijn dat u om een of andere reden niet uw deur uit kunnen, dan kunnen de vakmensen van Veldkamp Wonen bij u thuis een interieuradvies geven. Ook beschikt Veldkamp Wonen over een reparatieservice. U kunt een interieuradvies aanvragen online, maar ook telefonisch of in de winkel van Veldkamp. Mocht u andere vragen hebben op het gebied van kopen van meubels; woninginrichting of vragen hebben over de merken die aan worden geboden, dit kan online.

 

Kopen van meubels – Aankooptips was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl