Meubels online kopen, is dat verstandig of niet.

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Meubels online kopen neemt de laatste jaren enorm toe. Niet zo verwonderlijk omdat het nogal wat inspanning veroorzaakt om elke meubelwinkel te bezoeken. Talloze verkoop gesprekken aan te horen en maanden te wachten tot de meubels geleverd kunnen worden.

meubels onlineVoordelen van meubels online kopen

Het grootste voordeel is toch wel dat u heel makkelijk en relax zoveel bankstellen kunt bekijken als u wilt. De meeste meubels online kunt u eenvoudig filteren op kleur, materiaal en niet te vergeten op prijs. Waardoor u eigenlijk al heel snel uw doel bereikt zonder verkooppraatjes te hoeven aanhoren van oproepkrachten die er toch geen verstand van hebben. En u dat bankstel willen verkopen waar de hoogste provisie op staat.

Een bankstel moet toch eerst getest worden of het wel lekker zit.

Absoluut waar, een bankstel moet goed zitten. Veel bedrijven die meubels online verkopen hebben ook een showroom waar u terecht kunt. Maar wanneer u meubels online koopt heeft u het recht om de meubels te retourneren wanneer er iets niet goed is. In de meeste gevallen kunt u zelfs een maand lang het bankstel uitproberen. Stel dat u in een meubelwinkel een bank koopt. Kunt u de bank hooguit een half uurtje uitproberen maar dan nog weet u eigenlijk niet hoe de bank zit. De meeste mensen hebben thuis hele andere zit gewoontes dan in een winkel.

Als ik meubels online koop, hoe zit het dan met de kleur

Eerlijk is eerlijk de juiste kleur uitzoeken valt niet altijd mee. Wanneer u een bankstel op een plaatje koopt kan de kleur in werkelijkheid anders uitpakken. In een meubelwinkel kunt u de kleurmogelijkheden uitgebreid bekijken. Maar dan toch blijft het lastig want het blijft maar een klein kleurstaaltje waarop u de juiste kleur kunt uitzoeken. Wanneer u meubels online koopt kunt u enkele knipstalen aanvragen die netjes worden opgestuurd. Maar stel dat u een bank gekocht heeft en de kleur staat absoluut niet in uw interieur. Geen probleem maak gebruik van uw retourrecht en stuur het bankstel weer terug.

Maar hoe weet ik nu of het een goed bankstel is wat ik koop

Dat valt niet mee om een goed bankstel te kopen. De meeste bankstellen worden zodanig gemaakt dat ze net de garantieperiode zullen overleven. We leven tenslotte in een weggooi maatschappij. Waar het gaat om vooral geld te verdienen. Of u nu een bankstel koopt in een meubelwinkel of meubels online koopt blijft wat dat betreft hetzelfde probleem.

Gratis onafhankelijk advies

Gelukkig heeft u ons blog gevonden wanneer u ons blog liked via facebook wordt u regelmatig op de hoogte gehouden met tips en adviezen. Daarnaast kunt u ons altijd gratis om onafhankelijk advies vragen door een berichtje te plaatsen hieronder of een email sturen.

 

Meubels online kopen, is dat verstandig of niet. was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl
2 comments to “Meubels online kopen, is dat verstandig of niet.”
2 comments to “Meubels online kopen, is dat verstandig of niet.”
  1. De rechten die je hebt bij koop, zijn via internet niet anders dan in een winkel. Alleen is het belangrijk dat je je aankoop doet bij een betrouwbare verkoper online. Gelukkig kun je betrouwbare verkoper overal vinden

    Als je het via bijvoorbeeld martkplaats koopt oid dergelijks krijg je met allemaal regeltjes te maken die je rechten “beperken”.

    Gezond verstand doet ook veel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *