Slaapbank of slaapstoel

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Wie zou niet zijn logees een goed bed willen bieden waarin ze heerlijk kunnen slapen? Maar een bed kan best veel geld kosten en deze neemt veel ruimte in beslag. Gelukkig is er de slaapbank of slaapstoel waar je de logees lekker op kunt laten slapen.

Slaapbank Omtoveren tot bed

Een slaapbank functioneert als een zitbank in de ingeklapte positie. Klap je de bank uit, tover je in één handomdraai een bed naar voren waarin je heerlijk kunt dromen. Er zijn zulke mooie design slaapbanken die heel eenvoudig je bankstel kunnen vervangen. Zo kun je ook overwegen om in je woonkamer een stijlvolle design slaapbank te gaan gebruiken in plaats van een bankstel. Twee vliegen in één klap dus: een comfortabele design bank en een heerlijk bed. Wie houdt er niet van om lekker liggend naar de TV te kijken? Je klapt de slaapbank uit en tover je de bank in een mum van tijd om in een heerlijke loungeplek.

Slaapstoel en slaapbank

Een slaapbank biedt meestal ruimte voor twee logees. Als je de slaapbank uitklapt heb je een tweepersoons bed waarin je logees heerlijk kunnen slapen. Een slaapbank  is ideaal voor kinderkamers, studentenkamers, logeerkamers of vakantiehuisjes, maar ook erg handig in woonkamers en slaapkamers. Is je kamer te krap voor een slaapbank? Dan is een slaapstoel in de vorm van een fauteuil ideaal voor je! De slaapstoel is uit te klappen tot een éénpersoons bed. Omdat een slaapstoel klein is past hij overal in je huis. Ook komt een slaapstoel in iedere woonkamer tot zijn recht als een interieur item.

slaapbankMet een slaapstoel tovert u zelfs in het kleinste hoekje nog een slaapplek. In een handomdraai maakt u van de comfortabele stoel een handig éénpersoons-logeerbed. De collectie is er voor groot en klein behuisden.

In alle kleuren, afmetingen en stijlen is er een slaapbank te vinden die voldoet aan jouw wensen en behoeften. De praktische slaapbanken zijn eenvoudig in- en uit te klappen. Haal het comfort en design in je huis met een stijlvolle slaapbank of slaapstoel

 

Geschreven door Faisca van der kleij

 

Slaapbank of slaapstoel was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl
One comment to “Slaapbank of slaapstoel”
One comment to “Slaapbank of slaapstoel”
 1. Ik zou hier graag nog aan toevoegen, waar op te letten als u een slaapfauteuil of slaapbank kopen wilt.

  Er zijn veel verschillende kwaliteit soorten en prijscategorieën.

  Tip1: Koop geen slaapbank/stoel die onder de 200eu kost en afkomstig Is uit China/Azië.
  Ik wil niet zeggen dat ze allemaal slecht zijn, maar wel vaak.

  Tip2: Let op gebruikte materialen, massief hout Is uiteraard veel beter dan spaanplaat. Let ook op de vulling van het matras, het beste is met binnenvering of anders een combinatie van schuim en natuurlijke vullen (wol, kokos, etc) koop geen matrassen die onder de sg20 komen.

  Tip3: Win eerst informatie in bij de winkelier, zij kunnen u vaak helpen bij het maken van uw besluit. Ieder mens is anders en heeft andere wensen en behoeften.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *