steigerhouten meubelen

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Steigerhouten meubelen zijn een mooie toevoeging aan elke tuin, maar steigerhouten tuinmeubelen kun je ook heel goed voor binnen gebruiken. We geven je graag wat handige tips waar je op moet letten zowel voor steigerhouten meubelen voor binnen als voor buiten.

steigerhouten meubelen

STEIGERHOUTEN MEUBELEN VOOR BUITEN

Steigerhouten meubelen kunnen heel goed buiten staan. Wel is het belangrijk te letten op onderstaande handige tips. Deze komen de kwaliteit van de steigerhouten bank of tafel ten goede.

Wanneer je een mooie tuinset hebt gemaakt met een steigerhouten tafel en een steigerhouten bank wil je natuurlijk dat deze lang mee gaan. Het is dan aan te raden je steigerhouten tuinmeubelen zo te plaatsen dat ze ook snel kunnen drogen. Probeer ze dus niet in een al te vochtige ruimte te zetten.

We adviseren ook de steigerhouten tuinmeubelen iets van de grond te plaatsen. Doe dit ook bij een steigerhouten hoekbank, dan kan de wind er goed onder komen  en zorgt ervoor dat het steigerhout sneller opdroogt.

STEIGERHOUTEN MEUBELEN VOOR BINNEN

Steigerhouten meubelen voor binnen, waar moet je op letten? Wat is er allemaal mogelijk?

Steigerhouten meubelen zijn vaak erg stoffig of bevatten nog veel opliggend vuil. Het is niet aan te raden dit met een stofdoek af te doen, want deze stofdoek zal snel kapot gaan door de eventuele splinters die het meubel nog bevat. Je kunt het stof en vuil het beste verwijderen met groene zeep. Je doet een beetje groene zeep in de emmer en je borstelt het meubel met een grove borstel goed schoon. Wanneer je hem vervolgens laat drogen zul je merken dat je meubel weer helemaal spik en span is.

Welke steigerhouten tuinmeubelen zijn geschikt voor binnen? Eigenlijk is bijna elk meubel ook te maken met steigerhout. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een steigerhouten bed. Dit geeft de slaapkamer een extra natuurlijke uitstraling. Wanneer je deze dan ook nog in een mooie kleur laat beitsen zorg je ook nog voor een stoere en landelijke look and feel.

Heel veel plezier met je steigerhouten meubels en we hopen dat je er lang van kunt genieten!

 

steigerhouten meubelen was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *