Wonen in stijl met meubels van Stylemeubels

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

stylemeubelsStylemeubels.nl is nog een vrij jong Rotterdams bedrijf die met veel passie moderne meubels aanbied op internet via een online webwinkel. Stylemeubels.nl doet zijn best om kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen. Opvallend is wel dat op moment van het schrijven van dit artikel er nog geen zitmeubels worden aangeboden buiten een enkele bureaustoel om. Daarentegen hebben ze wel een mooie lampencollectie.

Stijlvol, trendy en design

De collectie van stylemeubels.nl is breed en uniek te noemen. Je komt de meubels die ze aanbieden niet in elke webshop tegen. Zoekt u leuke trendy meubels zou ik zeker een kijkje nemen in deze webshop.

Referentie’s van Stylemeubels

Ondanks dat het nog een vrij jong bedrijf is, heeft Stylemeubels al een aardig groot aantal referentie’s kunnen verzamelen. Met een gemiddelde beoordeling van een 8.4 een hele goede score wat betekent dat de meeste klanten heel tevreden zijn over de meubels die aangeschaft worden via de webwinkel.

Voordelen van Stylemeubels

  • gratis bezorging ook in België
  • snelle levertijden
  • verschillende betaalmethodes ook achteraf mogelijk
  • 14 dagen retourrecht
  • goede telefonische helpdesk
  • bij beschadiging komt er altijd een nieuw meubel of onderdeel
  • laagste prijsgarantie
  • 1 tot 5 jaar garantie, afhankelijk van het product

Meubels collectie

Wanneer we kijken van welke meubelfabrikanten meubels worden aangeboden. Zien we toch wel een aantal goede meubelfabrikanten. Zoals Aldenkamp een leverancier van schitterende audiomeubels. Of FD Furniture een leverancier van zeer betaalbare kastenprogramma’s. Een schitterende collectie lampen van Verdace en wat ik wel heel leuk vond een sierkussen collectie van Kleijnenburg. Zeker geen goedkope fabrikant van sierkussens maar wel een fabrikant die staat voor kwaliteit.

Geschillen

Stel u heeft na aankoop van uw meubels een geschil met de stylemeubels.nl waar u niet naar tevredenheid uitkomt. Is het handig om te weten dat Stylemeubels is aangesloten bij Qshops.org Dit in tegenstelling tot de traditionele meubelwinkels die vaak bij het CBW zijn aangesloten. Qshops is één van de betere belangen organisatie voor consumenten en webwinkels. Zover ik weet heeft Stylemeubels.nl nog geen gebruik hoeven maken van Qshops wat een goed teken is en betekent dat u betrouwbaar uw meubels kunt kopen in hun webshop.

 

Wonen in stijl met meubels van Stylemeubels was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *