Waarom elk interieur een poef verdientGemiddelde leestijd: 2 minuten

Licht gekleurde poef Ben je van plan om jouw woonkamer een make-over te geven? Misschien is er wel een lege ruimte die je graag wilt opvullen, maar je weet nog niet hoe. Heb je wel eens een overwogen om een poef neer te zetten? Een poef, een groot rond kussen om op te zitten, is super handig, multifunctioneel en een must-have item voor ieder interieur. Benieuwd waarom ieder huis wel een exemplaar moet hebben en waarvoor dit meubelstuk gebruikt wordt? Lees dan snel verder! 


MultifunctioneelDe poef is even uit interieurland verdwenen, maar is inmiddels weer bezig met een ware opmars. Een poef is populairder dan ooit en dat blijft voorlopig ook nog wel even zo. Je vindt ze in verschillende soorten, maten en stijlen. Daarom is er voor elk interieur wel een geschikte poef te vinden. Maar het grootste voordeel van een poef is toch wel de veelzijdigheid van dit interieur item. Met een poef kun je namelijk alle kanten op: het kan dienen als voetenbankje, extra opbergruimte (ja, er zijn zelfs poefs met afneembare deksel), als extra zitplek of gewoon als prachtig accessoire. Met de functies van dit interieuritem zit het dus wel goed.

Verschillende soorten

Het wat oudbollige imago van poefs is achterhaald, want een poef is juist een aanvulling op je interieur. Een hippe poef kan als blikvanger dienen in je woonkamer, maar staat ook leuk in de slaapkamer, kinderkamer of hobbykamer.

En het aanbod?

Daar hoef je geen seconde van wakker te liggen. Bij Goossens Wonen vind je namelijk poefs in alle kleuren en stijlen. Houd je van eenvoud, puurheid en verfrissende minimalisme? Dan is een leren poef een goede keus. Leren poefs passen in vrijwel ieder interieur: van klassiek tot modern. Een stoffen of gebreide poef zien we juist weer vaak terug in de wat landelijkere interieurstijlen, want in deze woonstijl staat comfort en een knusse sfeer centraal. Wil je de kamer weer tot leven brengen? Dan kun je ook een keer uit je comfortzone stappen en kiezen voor een opvallende kleurcombinatie. Kies bijvoorbeeld voor een poef in een kekke kleur, of ga voor een poef met hippe print.
 

Waarom elk interieur een poef verdient

 was last modified: november 19th, 2020 by KijkopMeubelen.nl