Wandklok de populaire woonaccessoires

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Een van de meest populaire woonaccessoires voor in huis is de wandklok. Dit is de meest gebruikte wanddecoratie in huis. Wie heeft het nou niet. Een wandklok is puur functioneel en zorgt ervoor dat u op tijd een afspraak komt of dat de kinderen op tijd op school komen. Maar een klok is meer dan alleen functioneel. Een klok voor aan de wand is een perfect decoratie-item voor aan de wand.

wandklok

 Grote wandklokken

Zoekt u een wandklok puur alleen voor functioneel gebruik of wilt u ook dat deze straalt aan uw muur. Zoekt u een klok voor aan de wand die voor functioneel en decoratief gebruik is, dan is een grote wandklok een perfecte optie. Grote wandklokken zijn erg populair in huis, en echte eyecatcher in je interieur en door de opvallende verschijnen zult u de tijd ook zeker niet vergeten.

 

kooi-klokHouten wandklokken

Een houten klok in huis is erg populair. Een houten klok ziet u  terug in veel verschillende woonstijlen. U denkt met een houten klok waarschijnlijk gelijk aan een landelijke klok, maar niets is minder waar. Een houten klok past ook perfect in een modern interieur. Een voorbeeld hiervan is een houten wandklok van naturel kleur. De naturel hout kleur is een van de trends van 2015 en dat zet de houten klok gelijk in een ander daglicht.

wandklok

 

 

Kijkt u eens op: Sweetlivingshop.nl voor de leukste wandklokken

Nog voor de wintertijd een wandklok kopen

De wintertijd start altijd de laatste zondag van oktober. In de nacht van 29 op 30 oktober gaat de wintertijd weer in. Kortere dagen en langere nachten zijn weer vanzelfsprekend. Dit zijn vaak de momenten dat u een oppepper kunt gebruiken. Om ervoor te zorgen dat u niet vergeet de tijd een uur achteruit te zetten en u natuurlijk flink op te vrolijken, hebben wij een prachtige collectie wandklokken van bekende woonmerken samengesteld. Want een klok is voor elk interieur onmisbaar in welke tijd dan ook! Naast dat een wandklok praktisch is om de tijd in de gaten te houden, kleedt een klok ook uw muur. Eigenlijk zegt een wandklok al veel over de stijl van uw interieur.

 

Geschreven door Faisca van der Kleij

 

Wandklok de populaire woonaccessoires was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *