Woonaccessoires

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

De manier waarop je woning is ingericht zegt iets over jezelf . Meestal ligt het aan de kleinste dingen die de woning nét iets anders dan de meeste maken. Woonaccessoires geven net even wat meer gezelligheid en sfeer in je huis.

Op zoek naar woon accessoires

Ga op zoek naar woon accessoires in nieuwe trendy kleuren. Zo zorg je altijd voor een totaal andere uitstraling in het interieur. Wanneer je huis is ingericht met vrij neutrale meubelen. Is het heel eenvoudig om te spelen met verschillende stijlen en af en toe eens een totaal andere sfeer te creëren in het interieur. Door allerlei woonaccessoires in een bepaalde kleur toe te voegen aan het interieur. Kun je eenvoudig jouw favoriete kleuren terug laten komen in de gehele woning. Door af en toe eens te wisselen van accessoires ontstaat er een totaal andere uitstraling. Zonder al te grote aanpassingen te doen aan het interieur.

Budget voor woonaccessoires

Wanneer je niet zo’n groot budget hebt om veranderingen door te voeren in huis. Kun je ervoor kiezen om maar een deel van het interieur aan te pakken. Kleine accessoires in de gewenste kleuren kunnen bijvoorbeeld over het gehele interieur verspreid worden, maar dit kan uiteindelijk toch ook aardig wat geld kosten. Door bijvoorbeeld alleen in de woonkamer een groot kleurrijk schilderij op te hangen, kan er al veel veranderen voor jouw interieur.

woon accessoiresWoonaccessoires van 2015

Ook in 2015 zijn ontzettend mooie en leuke woonaccessoires te koop. Zoals ieder jaar zijn er heel veel verschillende stijlen en stromingen, passend bij de verschillende interieurstijlen. Een paar trends op het gebied van woonaccessoires zagen we vorig jaar ook al, namelijk de koperkleurige woonaccessoires en rieten manden.

Planten, kopertinten & pasteltinten

Wat helemaal in is dit jaar, is een overvloed aan planten. Die planten kunnen we natuurlijk heel mooi combineren met koperkleurige bloempotten, en ook de rieten manden kunnen als bloempot dienen. In een grote mand passen zelfs meerdere kamerplanten. De koperkleurige accessoires zullen we overigens ook vaak gaan combineren met pasteltinten.

Gebreide poefNatuurlijke materialen in je woonaccessoires

Welke woonaccessoires gaan we de komende tijd nog meer zien in onze interieurs? Nou, één van de trends is macramé, dus we kunnen ook het nodige op het gebied van gebreide textiel verwachten, zoals de grof gebreide poef of kussens. Dit natuurlijke materiaal wordt dan nog aangevuld met plaids in de eerder genoemde pasteltinten, schapenvachtjes en dergelijke. Wat betreft die natuurlijke materialen: ook de houten woonaccessoires zullen goed vertegenwoordigd zijn. Verder zijn er nog meer accessoires die bij de retro en vintage stijl aansluiten, zoals glazen en flessen van gekleurd (mat)glas, aardewerk en keramiek.

 

Geschreven door Faisca van der Kleij

 

Woonaccessoires was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl