Wooninspiratie voor je woon- en eetkamer

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

wooninspiratieAl is je interieur lang niet zo veranderlijk als bijvoorbeeld de inhoud van je kledingkast, toch staan er ook op woongebied weer een reeks kakelverse trends voor je klaar. Om te zorgen dat jouw favoriete ruimtes straks ook helemaal up to date zijn aangekleed, hebben wij van Kijk Op Meubelen de belangrijkste trends voor de woon- en eetkamer voor je verzameld. Hier voorbeelden om je wat extra wooninspiratie te geven.

Zowel de woon- als de eetkamer nemen dit jaar een vooraanstaande plek in het huis in. Het zijn ruimtes om te ontspannen met aandacht voor jezelf en je welzijn. Ruimtes waar we meer en meer tijd in zullen doorbrengen, dus dan kan het er maar beter een beetje sfeervol zijn. Enkele woontrends op een rij:

WOONINSPIRATIE VOOR DE WOONKAMER

Natuurlijk materiaal- en kleurgebruik voeren de komende tijd de boventoon in de woonkamer. Het palet bestaat uit off whites en groentinten en zelfs de kleur bruin maakt een comeback. Flora en fauna is weer volop aanwezig: zowel in prints als in daadwerkelijke planten en bloemen. Om al dat ‘natuurgeweld’ bij elkaar te brengen, zijn goudaccenten in de vorm van kandelaars, fotolijstjes of draadmanden een rijke toevoeging. Jungle chic is het helemaal!

EETKAMER TAFEL VAN HOUT

Gelukkig is deze trend niet veel anders dan het afgelopen jaar. Eettafels van steiger- of eikenhout zie je weer terug en dat is maar goed ook. Op materialen zoals steigerhout, eikenhout en staal raak je namelijk nooit uitgekeken. Hout is een natuurlijk, veelzijdig product, dat bij een perfecte afwerking altijd een uniek karakter krijgt. Hout past in elk type interieur: modern, klassiek, Scandinavisch of industrieel. Bekijk eens de massief teak houten eettafel. Deze tafel maakt jouw interieur compleet.

KLEURRIJKE EETKAMER STOELEN

In het interieur zal niet alleen hout een belangrijke rol spelen, maar ook leer en stof gaan we vaker zien. Eetkamerstoelen bekleed met leer of stof vormen een ideale combinatie met hout.
De nieuwe trendkleuren zullen er iets anders uitzien dan we gewend zijn. Het interieur mag er wel wat bonter uitzien. Dit zorgt voor een vrolijk en verfrissend effect. De bonte en felle kleuren worden gebruikt in meubelaccessoires, maar ook in stoelen. Bekijk ons assortiment stoelen en laat je wooninspiratie de vrije loop door deze nieuwe stijl. De stoelen zijn in vele verschillende moderne kleuren te leveren.

 

Wooninspiratie voor je woon- en eetkamer was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl