Impregneerspray: de ideale bescherming voor je meubelen

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

impregneersprayMeubelen zijn een flinke hap uit je budget, dus is het van belang om te zorgen dat ze zo lang mogelijk in goede staat blijven. Een degelijk onderhoud is een kwestie van gezond verstand en hoeft niet zo duur te zijn. Met het impregneren van je meubelen kom je al een heel eind. En dankzij een handige impregneerspray kun je het ook gewoon zelf doen!

Hoe werkt een impregneerspray?

Een impregneerspray legt een beschermend laagje op de stoffen of lederen bekleding van je meubelen. Op die manier kan het vuil of de gemorste vloeistof niet meteen in de stof trekken. Dat betekent dat je meer tijd hebt om je meubelen schoon te maken wanneer je iets hebt gemorst. De impregneerspray beschermt tegen alle mogelijke stoffen op basis van water, olie en vet. Het middel zelf is kleurloos en reukloos. Bovendien zal het de textuur niet veranderen van de stof of het leder waarop je het aanbrengt.

Stoffen meubelen impregneren

Textile protectorWanneer je meubelen in huis hebt die bekleed zijn met stof, dan raden wij je aan om Textile Protector te gebruiken. Deze impregneerspray is speciaal ontworpen voor allerlei soorten stoffen. Je kunt de spray dus niet alleen gebruiken voor je meubelen, maar ook voor lampenkappen, gordijnen en tafellinnen. Voor een optimaal resultaat kun je de impregneerspray het best aanbrengen zodra je je meubelen hebt gekocht of meteen na een reiniging. Op die manier zijn ze altijd goed beschermd.

Lederen meubelen

Leather protectorOok voor lederen meubelen is er een impregneerspray beschikbaar: de Leather Protector. Dit product kun je gebruiken voor zowel nubuck, suède als pilotenleder. Bovendien is het ook prima geschikt voor de lederen bekleding van je wagen, caravan of boot.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over het impregneren van meubelen? Of wil je advies? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen je graag met tips of nemen het impregneren voor onze rekening!


Impregneerspray: de ideale bescherming voor je meubelen was last modified: augustus 30th, 2018 by KijkopMeubelen.nl