Rooklucht verwijderen

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

rooklucht verwijderen Als je nog nooit gerookt hebt dan weet je als geen ander dat een rooklucht in meubels erg kan stinken. Als je wel gerookt hebt en je bent gestopt dan zul je waarschijnlijk schrikken de rooklucht. Die valt namelijk niet zo op als je zelf nog rookt. Rooklucht verwijderen dat kan nog wel een lastig klusje zijn, helemaal als je het uit je meubels of tapijt wilt krijgen.

Rooklucht verwijderen door middel van ontgeuren

De beste manier om de rooklucht te verwijderen is door het meubel helemaal te ontgeuren. Dit is een behoorlijk lastig karwei en daarom kun je dat het beste door een specialist laten doen. Zij gebruiken 2 professionele en innovatieve methoden dit zijn het ontgeuren met de ozon en de enzymen methode.

Rooklucht verwijderen | Ozon methode

Met de ozon methode wordt het gas Ozon gebruikt. Dit gas heeft desinfecterende eigenschappen en als deze in contact komen met nare geurtjes vindt er een soort reactie plaats. Hierbij wordt de verontreiniging geneutraliseerd. Dit betekent dat de geur echt verwijderd word en niet alleen wordt verdoezeld.

De methode werkt erg goed en daarnaast is het ook nog eens milieu vriendelijke want na de behandeling veranderd de ozon in zuurstof!

Rooklucht verwijderen | Enzymen methode

De rooklucht kan ook weggehaald worden door een enzymen behandeling. De behandeling pakt net als de ozon methode echt de bron van de stank aan. Hier wordt niets verdoezeld maar echt afgebroken. Met deze behandelingen worden speciale enzymen gebruikt die geur moleculen afbreken. Binnen een paar dagen zijn alle nare geuren verdwenen en ruiken uw meubels weer lekker fris.

Frisse woonkamer

Rooklucht verwijderen uit tapijt

Wanneer je een tapijt hebt liggen is het ook belangrijk om deze te ontgeuren. De meubels kunnen nog zo fris ruiken…Als het tapijt nog stinkt doe je het eigenlijk voor niets. Het reinigen van het tapijt kan een grote opgave lijken maar niet als je het door een van onze specialisten laat doen.

Heb je nog vragen? Of wil je misschien gewoon wat advies? Neem dan even contact met ons op!

 

Rooklucht verwijderen was last modified: september 22nd, 2023 by KijkopMeubelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *