Wit leren bank laten reinigen

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

leren bankEen wit leren bank laten reinigen kan erg tegenvallen. Daar is een aantal redenen voor. Er zijn maar weinig bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn, lichte kleuren worden zelden goed schoon, de toplaag van het leder wordt aangetast en er ontstaat snelle hervervuiling na het reinigen.

Wit leren bank reinigen

Er is veel vraag naar het laten reinigen van lederen bankstellen. Dit komt voornamelijk door de modetrend van de afgelopen jaren. Wit leer en andere lichte kleuren worden vaak verkocht. Onder het mom dat leder makkelijk is schoon te maken, is wit één van de meest verkochte kleuren. Maar na een aantal jaar komt u er toch achter dat het eigenlijk niet zo makkelijk is. Ondertussen heeft uw eens zo mooie wit leren bank een grauwe waas gekregen, die u er met geen mogelijkheid meer afkrijgt.

Hoe reinigt een bedrijf uw leren bank

De meeste bedrijven die een wit leren bank reinigen of schoonmaken, gebruiken hiervoor dezelfde middelen als waarmee u zelf de bank reinigt of schoonmaakt. Het resultaat valt dan ook vaak tegen omdat u in de meeste gevallen zelf een beter resultaat had behaald. En, niet geheel onbelangrijk, ook veel geld in uw portemonnee had gehouden. Even een lapje met een reinigingsmiddel over de bank halen kan tenslotte iedereen.

Een leren bank reinigen vereist vakkennis

De meeste reinigingsbedrijven hebben zich het reinigen van stoffen banken eigen gemaakt. Maar reinigen van leder is een vak apart. Het professioneel reinigen van leder vereist vakkennis maar ook de juiste reinigingsmachines en reinigingsmiddelen. Of een bedrijf nu zogenaamd wel gecertificeerd is of niet, het specifiek reinigen van leder is voor veel bedrijven eerder bijzaak dan hoofdzaak.

Veel reinigingsbedrijven kunnen geen leder reinigen

Wanneer u uw bank dan toch laat reinigen door een professional, dan komt u er al vrij snel achter dat ook dit geen oplossing is geweest en dat u toch beter kunt uitkijken naar een nieuwe bank, off de bank moet laten herstofferen.

Wie kan een leren bank reinigen

Er is maar één bedrijf in Nederland dat werkelijk gespecialiseerd is in het reinigen van een wit leder bankstel. Hiervoor wordt een speciale lederreiniging machine gebruikt. Met deze machine wordt het vuil tot diep in de porie gereinigd.

Het resultaat is vaak verbluffend en zeker de moeite waard om te laten doen. Meubelvisie is het enige bedrijf dat een leder bankstel weer schoon krijgt en zover ik weet het enige bedrijf dat hiervoor een lederreiniging machine gebruikt. Lukt het meubelvisie niet dan lukt het geen enkel ander bedrijf.

Specialist in leder reiniging nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

 

Wit leren bank laten reinigen was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl
4 comments to “Wit leren bank laten reinigen”
4 comments to “Wit leren bank laten reinigen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *