Aanrechtblad reparatie

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

aanrechtblad reparerenAANRECHTBLAD BESCHADIGD?

Wanneer je een beschadiging hebt in je aanrechtblad, kkom je voor de keuze te staan: repareren of vervangen. Een reparatie laten uitvoeren door een professioneel bedrijf is zeker niet goedkoop. Maar een aanrechtblad vervangen is waarschijnlijk nog veel kostbaarder, plus de overlast van al het hak- en breekwerk.

Wat zijn de kosten als je het laat doen

Het repareren van meestal kleine beschadigingen is best kostbaar te noemen. Dat ligt aan de voorrijkosten, arbeidsloon, materiaalkosten, plus alle overheadkosten en belastingen die een bedrijf heeft. Die kosten komen uiteindelijk voor uw rekening.
In sommige gevallen kun je de schade declareren bij je inboedelverzekering. Maar niet elke verzekeraar dekt deze schade die vaak per ongeluk is ontstaan.

Kan ik het zelf repareren

In de handel vind je vaak eenvoudige reparatie middelen om een reparatie aan je aanrechtblad zelf te herstellen. Vaak zijn het schadelijke producten voor jezelf en het milieu. Omdat je vaak niet over de vaardigheden beschikt en de nodige materiaalkennis is het resultaat niet altijd zo mooi als een vakman het kan doen. Een vakman zal ook milieu vriendelijk werken met middelen die onschadelijk zijn voor mens en dier.

REPARATIE METHODE

De juiste reparatiemethode is afhankelijk van het basismateriaal. Denk aan kunststof, hout of natuursteen bijvoorbeeld.
Zo kan er gekozen worden uit verschillende vulmiddelen. Sommige van deze vulmiddelen moeten uitgehard worden met UV verlichting voor een optimaal resultaat, waarna het aangebrachte materiaal geschuurd en gepolijst moet worden. Om de reparatie mooi te laten opgaan in het geheel, moet de reparatie worden ingekleurd met het omliggende patroon of design. Hierin onderscheidt zich de vakman van de amateur.

IS ALLES TE REPAREREN

Wanneer een graniet aanrechtblad is doorgescheurd, is een reparatie vaak niet meer mogelijk. De kans dat na de reparatie het aanrechtblad alsnog doorscheurt is dermate groot dat vervangen een betere investering is. Schades zoals deukjes, butsen en krasjes zijn vaak wel goed te herstellen. Ook brandplekken kunnen vaak netjes hersteld worden door een meubelreparatie bedrijf.

Wilt u liever de reparatie uitbesteden aan ons?

 

Aanrechtblad reparatie was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl
3 comments to “Aanrechtblad reparatie”
3 comments to “Aanrechtblad reparatie”
 1. Beste,

  Er zijn twee kleine pitjes gekomen op onze keukenblad door het vallen van de keukenlamp.

  Voor de verzekering heb ik een offerte nodig. Kunt u mij die doen toekomen?

  Eventueel wil ik de reparative ook door jullie laten doen.

  Groet,

  Oguz Kaman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *