Bankstel reparatie, bijna alles kan !

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

bankstel reparatieBankstel reparatie. Tegenwoordig is het laten repareren van je bank de gewoonste zaak van de wereld. Steeds meer mensen vinden het zonde om hun bankstel weg te gooien en willen graag nog wat langer met hun bank doen. Groot gelijk natuurlijk want de kosten van een reparatie wegen niet op tegen de aanschaf van een nieuw bankstel.

Maar ziet het bankstel eruit zoals op de foto? Dan wordt het repareren van het bankstel een hele uitdaging.

BANKSTEL REPARATIE, WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN

Niet elk meubelreparatie bedrijf  kan elke reparatie uitvoeren. Wat dat betreft is Meubelvisie wel heel allround op dit gebied. Er zijn verschillende facetten die komen kijken bij een bankstel reparatie.

Zo heb je verschillende specialisaties nodig, zoals:

STOFREPARATIE

Het repareren van stof kunnen herstelwerkzaamheden zijn van bijvoorbeeld brandgaten of een gebroken stiknaad, het oplossen van pilling of overmatige plooivorming. Maar ook kunnen  het werkzaamheden zijn van een deelstoffering van een versleten zitting. 

LEDERREPARATIE

Bij een lederreparatie kun je aan dezelfde herstelwerkzaamheden denken als bij stof reparaties.  Dus openstaande stiknaden, overmatige plooivorming en deelstofferingen van versleten zittingen of armleuningen. Brandgaten, scheurtjes en winkelhaken kunnen zeker ook goed worden gerepareerd. In veel gevallen zelfs nagenoeg onzichtbaar. Het is dan wel belangrijk om niet te lang te wachten alvorens een lederreparatie uit te laten voeren. 

HOUTREPARATIE

Inwendig kan er ook van alles stuk gaan bij een bankstel. Een veelvoorkomende reparatie is bijvoorbeeld het repareren van een ingezakte armleuning, omdat er op gezeten is of omdat er op gestaan is.  Maar ook een gebroken spant of de veerophanging is nog prima te herstellen.

ZITCOMFORT

Behalve dat de bestaande zittingen kunnen worden vernieuwd of opgevuld, kan een meubelreparatiebedrijf ook het zitcomfort aanpassen. Zo worden er tegenwoordig veel bankstellen gemaakt met losse kussens. Na verloop van tijd kun je je gaan ergeren aan het verschuiven van de zittingen. Of je wordt moe van het constant opkloppen van zitkussens met een losse vulling.

BANKSTEL REPARATIE, BIJNA ALLES IS MOGELIJK

Natuurlijk vallen er nog veel meer dingen te noemen die onder de noemer bankstel reparatie vallen.  Je kunt denken aan een gebroken nosagveer, overnieuw spannen of vernieuwen van singelbanden. Het repareren van een inzakte poot. Maar ook het herstellen van minder grote reparaties kun je uit te laten voeren; zoals het verhogen van je bankstel of het vernieuwen van poten. Neem gewoon eens vrijblijvend contact op met Meubelreparatie Nederland een vrijblijvende prijsopgave is altijd mogelijk en dat is natuurlijk altijd gratis.

Wilt u uw bankstel door ons laten herstellen?

 

Bankstel reparatie, bijna alles kan ! was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl
2 comments to “Bankstel reparatie, bijna alles kan !”
2 comments to “Bankstel reparatie, bijna alles kan !”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *