Meubel reparatie aan huis

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

meubel reparatie aan huisMeubel reparatie aan huis is een uitkomst voor veel mensen, die er tegenop zien om met bankstel te gaan sjouwen. Heeft u bijvoorbeeld een klacht op een bankstel van Seat&Sofa’s, dan moet u zelf uw bank naar de winkel brengen. Een meubelreparatie aan huis is dan vaak een stuk voordeliger en gemakkelijker.

VOORDELEN VAN MEUBEL REPARATIE AAN HUIS

  • Geen gesjouw met uw meubels.
  • Geen kans op extra transportschade.
  • U hoeft geen mensen te regelen die u willen helpen.
  • U hoeft geen aanhanger of bus te huren.
  • U ziet wat er gebeurt met uw meubels.
  • Geen weken of maanden wachten voordat uw meubels weer terug komen.
  • U kunt één op één met de meubelmaker uw wensen overleggen.
  • U betaalt pas wanneer het werk klaar is.

Een meubel reparatie aan huis is vaak mogelijk.  Er kan heel veel bij u thuis gerepareerd worden. Dankzij veel moderne spotrepairtechnieken. Zo is een brandgat in een leren bank prima bij u thuis te maken. Maar ook pilling op een stoffen bank of een kras of buts in een houten tafel.  Ongelukjes met nagellakremover komen ook heel vaak voor. Zelfs bleekvlekken in tapijt kunnen hersteld worden. Zo kun je nog veel voorbeelden aanhalen.

Denk maar aan.

Behalve de reparaties die wel mogelijk zijn, kunnen sommige complexe meubelreparaties niet bij u thuis worden uitgevoerd. In enkele gevallen kan, om praktische redenen, de meubelhersteller besluiten om de meubels mee te nemen. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een nieuwe vulling in uw bank.

Voordeel van veel meubelreparatie diensten. Is dat een meubel reparatie dienst er alles aan zal doen om de meubels weer snel terug te brengen.
Behalve complexe meubel reparaties kan het meeste stoffeerwerk ook niet bij u thuis worden uitgevoerd. Dit is in de meeste gevallen veel werk en geeft ook veel rommel in huis. 

Wilt u graag een gratis en geheel vrijblijvende offerte van ons?

 

Meubel reparatie aan huis was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl
4 comments to “Meubel reparatie aan huis”
4 comments to “Meubel reparatie aan huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *