Meubelreparatie, betrouwbaar bedrijf zoeken

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

meubelreparatie Waarborgfonds

Een meubelreparatie laten uitvoeren is een kwestie van vertrouwen. Als consument weet je niet bij welk bedrijf je moet zijn om een meubelreparatie te laten uitvoeren.

Er is ook geen overkoepelend orgaan of waarborgfonds met een kwaliteitskeurmerk. Het is dus altijd een gok met welk bedrijf je in zee gaat.

Goedkoop is duurkoop

Tegenwoordig zijn er veel mensen die vaak zonder enige noemenswaardige ervaring een meubelreparatie bedrijf beginnen. Gauw veel geld willen verdienen en dan opeens weer weg zijn.  Om meubels te kunnen repareren heb je juist veel vaardigheden nodig hetgeen je door veel jaren ervaring opbouwt. Niet één meubelstuk is gelijk en elke meubelreparatie heeft weer zijn eigen aanpak nodig. Eerlijk gezegd komt dit ook in prijs vaak tot uitdrukking. Ook hier geldt: goedkoop is duurkoop.
Pas dan ook op voor bedrijven die zogenaamd als beste of goedkoopste getest zijn.  Dit soort uitingen zal een zichzelf respecterend bedrijf niet doen.  Daarbij bestaan dit soort officiële onderzoeken niet op meubelreparatie gebied.

WAAR MOET JE OP LETTEN?

Er is wel een aantal dingen waar je op kunt letten. Zo kan een referentie een redelijke indicatie geven, maar referenties zijn te manipuleren en bedrijven die niet zuiver zijn kunnen heel goed zijn  in het opbouwen van mooie referenties. Een betere methode is gewoon googlen op klachten. Veelal kom je dan op gewone forums terecht zoals Radar, Kieswijzer of op deze site,  waar je kunt achterhalen of er klachten bekend zijn. Uiteraard zal elk bedrijf wel eens klachten hebben, maar door even wat speurwerk heeft u al gauw een indicatie hoe ze met klachten omgaan. Hoe snel is het bedrijf in het oplossen van klachten? Dat is ook een belangrijk aspect.

Waar u ook uw vraagtekens bij kunt zetten, zijn bedrijven die zeggen dat ze als goedkoopste en beste getest zijn. Vraag dan altijd bij welke instantie dat is uitgezocht. Bij een onduidelijk antwoord weet u al voldoende. Het gaat niet altijd om goedkoop, maar toch eerder om vakmanschap.

ERVARINGEN MET MEUBELREPARATIE BEDRIJVEN?

Heeft u goede of slechte ervaringen met meubelreparatie bedrijven, dan kunt u dat hieronder bekend maken. Eventueel kunnen wij u helpen bij een goede oplossing of het vinden van een betrouwbaar meubelreparatie bedrijf.

Wilt u uw meubels door ons laten herstellen?

 

Meubelreparatie, betrouwbaar bedrijf zoeken was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl
4 comments to “Meubelreparatie, betrouwbaar bedrijf zoeken”
4 comments to “Meubelreparatie, betrouwbaar bedrijf zoeken”
  1. Onwijs goed bedrijf, niets is te veel, alles wordt professioneel opgelost. Daarbij is het personeel behulpzaam, kundig. Ik vond een zitting iets te slap, zonder moeite, en kosten werd het gewoon opgelost.
    Top bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *