Leather Cleaner de vervanger voor Lederrein

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

leather cleanerLeather Cleaner is de vervanger van lederrein. Lederrein is jarenlang een bekend product geweest voor het reinigen van lederen meubels. Dit jaar heeft de fabrikant de naam lederrein vervangen door Leather Cleaner.

ALLEEN GESCHIKT VOOR OPPERVLAKKIG VUIL

Leather Cleaner is een uitstekend product op waterbasis om uw leder bankstel te reinigen voordat u een nieuwe vetlaag gebruikt zoals bijvoorbeeld leather care & color. Maar het is niet geschikt voor hardnekkige vlekken, hiervoor is Leather strong cleaner een beter product.

LEATHER CLEANER GEBRUIKEN

Het gebruik van deze Cleaner is net zo eenvoudig als lederein. Het beste resultaat heeft u wanneer u wat reinigingsmiddel op een polyether sponsje sprenkelt. Een aantal keer in het sponsje knijpen tot het gaat schuimen om dan vervolgens het leder te reinigen met licht draaiende bewegingen.. Daarna even afnemen met een zachte doek en uw bank is klaar om ingevet te worden.

ALTIJD NA GEBRUIK VAN LEATHER CLEANER UW BANKSTEL INVETTEN

Let op dat deze cleaner een licht ontvettende werking heeft. Wanneer u dit product gebruikt moet u het leder altijd even invetten met Leather care & color of een ander onderhoudsproduct.

ALLES EVEN OP EEN RIJTJE:

GEBRUIK:

  • gebruik het alleen voor licht vervuilde lederproducten
  • gebruik het alleen wanneer u de bank na het gebruik van deze leder reiniger ook gaat invetten

EIGENSCHAPPEN:

  • op waterbasis
  • PH neutraal
  • licht ontvettende werking

NIET GESCHIKT VOOR:

WEL GESCHIKT VOOR:

  • afgedekt leder

 

Leather Cleaner de vervanger voor Lederrein was last modified: november 28th, 2017 by KijkopMeubelen.nl