Meubelstofferen wel of niet doen?

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Meubelstofferen wel of niet doen?Misschien ken je het probleem wel. Je lievelingsbank gaat al heel wat jaartjes mee maar nu heeft hij zijn beste tijd toch echt wel gehad. De slijtageplekken zijn niet meer te verdoezelen en ook heeft de bank een grauwe waas gekregen. Er zijn nu 2 dingen die je kunt doen..Je kunt een hele nieuwe bank kopen of je laat de bank opnieuw stofferen! Het opnieuw laten stofferen van je bank heeft zo zijn voordelen in vergelijking met een nieuwe bank kopen. In dit blog vertellen we je alles over meubelstofferen en wat je hierover moet weten.

Meubelstofferen, wat is het eigenlijk?

Wanneer je bank of je stoelen ouder worden kunnen er slijtage plekken ontstaan. Soms hebben deze meubels een emotionele waarde en wil je ze liever nog niet weg doen. Maarja..De slijtageplekken zijn natuurlijk ook niet zo een succes. Voor deze mensen biedt meubelstofferen een oplossing.

Blauwe stoel en groene bloempotDe bank of stoel krijgt bij het stofferen nieuwe bekleding waardoor hij weer een tijd mee kan. Je kan er ook voor kiezen om je bank in een andere kleur te laten stofferen. Op die manier kun je in no-time een heel andere sfeer aan je interieur mee geven.

Heb je een ongelukje gehad en is de bank beschadigd? Denk aan een scheur of misschien brandvlek? Dan is het ook mogelijk om slechts een deel van het meubel te laten stofferen. Dit heet een deelstoffering.

Laten stofferen of zelf aan de slag?

Zelf stofferen is zeker niet onmogelijk maar kan soms wel lastig zijn. Wanneer je zelf aan de slag wil gaan raden we aan om ook onze andere blogs in de categorie meubelsstofferen eens door te lezen. Hier vind je handige tips en adviezen die je kunt gebruiken bij het stofferen.

Wil je dit werk liever over laten aan een specialist? Bekijk dan deze meubelstoffeerderij eens. Zij zijn specialisten op het gebied van meubels stofferen en kunnen je bank er weer als nieuw uit laten zien!


Meubelstofferen wel of niet doen? was last modified: maart 6th, 2018 by KijkopMeubelen.nl
2 comments to “Meubelstofferen wel of niet doen?”
2 comments to “Meubelstofferen wel of niet doen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *