Meubels

Meubels kopen dat is niet iets wat je zomaar even doet. Het is belangrijk dat je goed over meubels nadenkt omdat ze een grote rol spelen in je huis. Op deze pagina helpen we je met inspiratie op het gebied van meubels. Ben je op zoek naar stoelen, tafels, kasten of banken? Klik hieronder op een van de afbeeldingen.

 

De banken, tafels en kasten zijn de belangrijkste meubelen. Deze zijn vaak groot, nemen een prominente ruimte in en vervangen doe je niet zomaar. Daarom is het belangrijk dat er goed over deze meubels nagedacht word. Maar ook andere meubelen zoals tv meubels en fauteuils zijn niet onbelangrijk en vergeet ook de woonaccessoires niet!

Vul je meubels aan met woonaccessoires

Met woonaccessoires kun je een complete sfeer van een ruimte bepalen. Vaak zijn de woonaccessoires goed betaalbaar en op die manier kun je voor een leuk prijsje je kamer al een make over geven.

 

Wat denken jullie van Xooon?

Xooon is een populair meubel merk dat staat voor vernieuwing, trendy en eigenzinnig.

Design staat centraal en met Xooon kun je perfect een sfeer creëren, daarnaast is het ook nog eens betaalbaar! Bij het ontwerpen wordt er rekening gehouden met de nieuwste trends en tegelijkertijd zorgt voor kwaliteit.

Er is ook een Xooon basics lijn waar je alles kunt vinden voor het inrichten van je huis met de bestsellers! Neem eens een kijkje op deze website voor alle producten van Xooon. Wij zijn in ieder geval al overtuigd van dit meubelmerk!

Nieuwe meubels kopen? Waar start je?

Wanneer je voor een compleet nieuw interieur gaat is van belang dat de basis goed is, denk hier dus goed over na! Wij denken dat de basis van de meubelen ligt bij de bank. Dit is het grootste meubel en misschien ook meteen wel het belangrijkste meubel van de woonkamer. Hier moet je zeker een goede keuze maken want een miskoop met het belangrijkste meubel dat wil je natuurlijk niet.

Koop een bank nooit impulsief maar test hem eerst een paar keer met zitten. Stel je voor dat je onbewust eigenlijk wel heel erg moe bent…Dan zit alles wel lekker! Daarom is het goed om een paar keer terug te om te kijken of het wel echt goed zit.

Meubels in de slaapkamer

In de slaapkamer is het bed natuurlijk het belangrijkste meubel van de ruimte. Hier is het belangrijk dat je een bed koopt dat helemaal bij jou past. Slaaptekort zorgt voor een futloos en vermoeid gevoel en dat wil je natuurlijk niet. Wanneer je een goede nachtrust hebt kom je veel beter voor de dag en voel je je ook veel beter.

Met het juiste bed word je elke ochtend wakker met het gevoel dat je de hele wereld aankunt! Wij hebben verschillende bedden getest en wij zijn tot de conclusie gekomen dat de boxspring toch wel een van de beste bedden is!

Meer slaapkamer inspiratie

 

Verlichting om het af te maken

Verlichting kan de sfeer van een ruimte maken of breken. Afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren zijn er verschillende soorten lampen waar je uit kunt kiezen. Staande lampen, hangende lampen, wandlampen en bijvoorbeeld spots.

Naast het soort verlichting is ook het licht wat uit de lamp komt erg belangrijk. Wil je een strakke moderne uitstraling? Dan is een witte lamp met weinig warmte de juiste keuze. Heb je het liever knus en gezellig? Dan kun je misschien beter kiezen voor een lamp met een warmere kleur.

Nog meer meubelinspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar stoere meubels? Landelijke meubels? Of misschien wel naar comfort op het hoogste niveau? Klik dan op een van onderstaande afbeeldingen.

Misschien we nog iets?

Het kan natuurlijk zomaar zo zijn dat je deze pagina doorleest en denkt..Hey! Die zijn wat vergeten! Of dat je misschien eigen aanvullingen hebt. Wij willen het graag van je weten! Neem contact op via deze pagina en wij zullen zo snel mogelijk reageren.