Slaapkamer ideeën

Een gemiddeld persoon slaapt een derde van zijn leven! Dit is een lange tijd en daarom is het belangrijk dat je goed slaapt. Slapen gaat het beste in een slaapkamer waar u zich op uw gemak voelt. Om de juiste slaapkamer voor u te vinden hebben wij een hoop slaapkamer ideeën voor u op 1 pagina geplaatst. Een complete slaapkamer is natuurlijk niet alleen een goed bed maar er komt veel meer bij kijken!

 
 

Nog meer slaapkamer ideeën

Voor de perfecte slaapkamer is het belangrijk dat comfort, support, luxe en stijl perfect op elkaar afgestemd zijn. Omdat te kunnen doen is het van belang dat u ook rekening houd met het karakter van uw huis. Heeft u een heel oud huis dan leent het zich niet zo goed voor een modern en strak interieur bijvoorbeeld.

Het perfecte bed

Een goed bed is een must have! Door genoeg slaap en goede ondersteuning ben je overdag fitter en voelt u zich beter. Er zijn veel goede merken zoals Auping, Norma, Avek, Pullman en Eastborn maar het is belangrijk dat u bekijkt welk merk bij u past. Met deze merken kiest u voor een slaapsysteem dat gegarandeerd is afgestemd op uw lichaam. Tijd om lekker te gaan slapen!

Tip Tempur!

Bij Tempur gaat het niet om het uiterlijk maar is vooral het innerlijk belangrijk. Ze hebben grote zorg een ruim assortiment vormgegeven zodat u een perfecte match kunt vinden voor het allerbeste slaapcomfort.

Tempur maakt gebruik van een drukabsoberend materiaal wat ook gebruikt word om astronauten te beschermen. Het materiaal is erkend door de NASA en is gecertificeert door de Space Foundation daardoor weet u dat u verzekert bent van een product met hoge kwaliteit. Een goede nachtrust begint bij goede ondersteuning en daarvoor is een Tempur matras en/of kussen uitermate geschikt!

Steigerhout stoer en karakter

Altijd al een steigerhout bed willen hebben. In deze shop vind u de mooiste collectie die wij zijn tegen gekomen. Voor een wel heel betaalbare prijs. Slaapkamers met karakter waar u heel lang plezier van kan hebben. Kijk ook eens naar de verschillende kleurmogelijkheden wat het steigerhout een extra stoer karakter geeft. Wilt u een unieke slaapkamer van topkwaliteit voor een heel betaalbare prijs. Kijk hier dan even.

Bent u op zoek naar nog meer inspiratie?
Bekijk dan deze links ook eens: Wonen | Vloeren & Ramen | Verlichting | Accessoires | Tuin


Wilt u ook een advertentie plaatsen op deze pagina? Check dan deze pagina: Advertentie plaatsen