Verlichting

Voor de juiste sfeer en uitstraling in uw huis heeft u de juiste verlichting nodig. Voor verlichting heb je vele mogelijkheden. Van spotjes tot elegante kroonluchters het is allemaal te vinden! Met het uitkiezen van mooie lampen voor de woonkamer bent u natuurlijk nog niet klaar. Ook voor in de hal, slaapkamers en badkamer zijn een hoop verschillende soorten lampen die u kunt gebruiken.

Met de juiste verlichting kan de stemming worden beïnvloed! Ook kunt u bij de juiste verlichting effectiever werken. Zorg daarom dat u lampen uit kiest die bij u passen en uiteraard bij de omgeving. Er zijn veel verschillende merken te vinden. Denk bijvoorbeeld aan EGLO, Feelings, Zuiver, Highlight en Marckdeal. Voor de kinderkamer zijn er ook verschillende collecties te vinden. Voorbeelden zijn: Koeka, Sebra, Little Dutch, Stapelgoed en Kidsdepot.

Inspiratie verlichting

Naast de lamp zelf is het ook belangrijk om te kijken wat voor lichtbron u wilt gaan gebruiken. Het komt pas echt tot leven als u de verlichting combineert met de juiste lichtbron. Er zijn verschillende soorten lampen en elke lamp heeft weer andere eigenschappen.

De gloeilamp geeft direct licht en is geschikt om te dimmen. Er is ook een keuze in lichtkleuren (helder, warm wit en geelachtig) De nadelen van deze lamp zijn dat hij een korte levensduur heeft en niet energiezuinig is.

De spaarlamp is wel energiezuinig en heeft een lange levensduur. Veel langer als de gloeilamp bijvoorbeeld. Er zijn ook verschillende lichtkleuren mogelijk bij de spaarlamp. De nadelen zijn dat hij wat duur in aanschaf is en het is niet altijd mogelijk om de lamp te dimmen.

Bij de halogeen lamp heb je direct licht en hij is iets zuiniger dan de gloeilamp. Het licht wat van de halogeenlamp uit komt is sfeervoller dan bij de spaarlamp en het is altijd te gebruiken in combinatie met een gloeilamp dimmer.

De LED-lamp is zuinig en heeft de langste levensduur van deze lampen. Hij geeft direct licht. Maar zijn ook een aantal nadelen zo is hij duur in de aanschaf en kunnen ze niet allemaal dimmen. Ook is de lichtspreiding van de LED-lamp kleiner als bij de halogeen of spaarlamp dus je zult meer LED-lampen nodig hebben om de ruimte te vullen met licht.

Meer informatie over verlichting vindt u hier!


Uw producten ook op deze pagina? Bekijk dan deze pagina eens: Advertentie plaatsen