Vloeren en Ramen

Vloeren en ramen zijn een belangrijk onderdeel van uw huis. Van vloerkleden tot rolgordijnen en van laminaat tot luxaflex wij hebben alles voor u verzameld op een mooie pagina. Het kan een uitdaging zijn om de juiste vloeren en ramen uit te zoeken voor u huis. Want hoe weet u nou of de vloer raamdecoratie thuis net zo mooi staat? Daarom is het van belang dat u goed weet wat u wilt als u op pad gaat voor vloeren en ramen.

 

Denk naast de gewone vloeren ook aan de ondervloer!

Wanneer u denkt aan een vloer dan denkt u niet snel aan de ondervloer. Maar deze is ook zeker heel belangrijk want met de juiste ondervloer blijft uw vloer het mooiste en kunt u er het langste van genieten.

Waarom is een ondervloer nou zo belangrijk? Met een ondervloer heb je betere warmte isolatie waardoor de stookkosten lager worden en dat de levensduur van je vloer verlengt word. Daarnaast absorbeert ondervloer geluid en het loopt beter omdat de klappen van het neerkomen worden opgevangen. Als u de juiste ondervloer heeft uitgekozen dan kan het ook vocht tegen houden!

Inspiratie voor raamdecoratie!

Met gordijnen en raamdecoratie brengt u gemakkelijk sfeer aan in uw huis. Vroeger werd raambekleding vooral gebruikt voor de praktische functies zoals het beschermen tegen zonlicht en het buiten houden van nieuwsgierigere blikken. Maar tegenwoordig word het steeds vaker de decoratieve functie van raamdecoratie en gordijnen benadrukt.

Bij Woonboulevard Poortvliet hebben ze nu een leuke actie waarbij het vierde rolgordijn gratis is! Er is net een nieuwe collectie binnen en met deze actie introduceren ze de nieuwe collectie. Klik hier voor meer informatie over deze actie!

Uiteraard hebben wij nog veel meer mooie pagina’s waar u inspiratie op kunt doen! Bekijk ook deze links eens: Slapen | Verlichting | Accessoires | Tuin