on
under
Permalink

Bed kopen, hier vindt u de mooiste collecties!

Gaat u een bed kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Het bed is het belangrijkste onderdeel van de slaapkamer omdat u veel tijd slapend doorbrend. Daarom is het erg belangrijk dat u comfortabel ligt. Wij hebben een mooie selectie van verschillende soorten bedden voor u gemaakt. Mist u hier nog iets? Neem dan contact met ons op.

2 persoons bedden

Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat u genoeg ruimte heeft om te slapen. Er zijn verschillende formaten bedden te koop. De maat 1,60 meter breed was lang de standaardmaat voor een tweepersoonsbed. Tegenwoord is de de breedte van 1,80 meter de nieuwe standaardmaat aan het worden. Ook is dit de maat die we zeker aanraden als dat mogelijk is in uw huis.

Top 3 – 1 persoons bedden

In kleinere huizen of voor kinderen en senioren is een eenpersoonsbed een goede uitkomst. Dit neemt niet teveel ruimte in beslag en er zijn hele mooie bedden hiervoor beschikbaar. Daarnaast wordt het eenpersoonsbed ook vaak gebruikt als logeerbed.

Top 3 – boxsprings

Een boxspring is gemaakt om het lichaam te ondersteunen zodat je een perfecte nachtrust kunt krijgen. Ook is de boxspring vaak wat hoger dan een normaal bed waardoor je gemakkelijk instapt en het geeft een extra luxe gevoel. Een boxspringbed kopen is vaak wat duurder als een normaal bed.

Slaapbanken

Een slaapbank is perfect voor de kleine slaapkamer maar ook zelfs voor de woonkamer! Wij hebben een aantal mooie slaapbanken voor u uitgekozen. Dus gaat u voor een compact model? Of voor een luxe slaapbank die u zelfs in de woonkamer kunt plaatsen