Meubelonderhoud

Is uw meubel toe aan onderhoud? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen! Voor meubelonderhoud zijn er vele producten te vinden. Het is belangrijk dat u het juiste product voor uw meubel kiest. Wij hebben de belangrijkste soorten onderhoud voor u op een rijtje gezet. Heeft u toch nog twijfels over wat u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op!

Leer onderhoud

Heeft u leren meubels? Dan is het belangrijk om te weten welk type leer u heeft om een goede keuze te maken. Er zijn verschillende testen die u kunt uitvoeren om er achter te komen welk type leer u heeft. Wilt u een leer test doen? Klik hier!

Weet u al welk type leer u heeft? Bekijk hieronder dan eens de verschillende producten die we aanbieden voor de verschillende leertypes.

Meer leer onderhoud producten zien? Klik hier!

 

Hout onderhoud

Heeft u houten meubels? Dan is het belangrijk om te weten van welk houtsoort uw meubel gemaakt is. Houten meubelen kunnen onbehandeld of behandeld zijn. Onbehandeld hout wordt ook wel kaal hout genoemd en is gemakkelijk te herkennen. Het hout ziet er mat uit en voelt stroef aan. Wanneer u water laat vallen op het hout dan kleurt het hout. Behandeld hout is afgewerkt met een was-, lak- of olie laag.

Meer hout onderhoud producten zien? Klik hier!

 

Textiel onderhoud

Over het algemeen worden de volgende meubelstoffen gebruikt: synthetische- en natuurlijke materialen. Het is ook mogelijk om een combinatie van beide materialen te hebben. Het kan lastig zijn om deze materialen met het blote oog te herkennen. Weet u niet van welk meubelstof uw meubel gemaakt is? Neem dan contact op met uw leverancier.

Meer textiel onderhoud producten zien? Klik hier!

 

Overig onderhoud

Naast leer, hout en textiel is er ook nog ander materiaal dat onderhoud nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan RVS, natuursteen en kunststof. Maar ook de vloer heeft bescherming nodig, meubelpootjes en zelfs auto’s, meubels of tassen. Ook voor al het overige onderhoud hebben wij voor u de juiste producten!

Meer overige onderhoud producten zien? Klik hier!

 

Meer informatie nodig over meubelonderhoud?

Bekijk dan ook eens onze blogs over meubelonderhoud! -> Klik hier voor alle blogs