Tafel kopen? Kijk hier voor de mooiste collectie!

De tafel is misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van de kamer want daar gebeurt het allemaal! Samen eten, kletsen, spelletjes doen en vooral het samenzijn dat gebeurt allemaal aan de tafel. Daarom is het belangrijk dat u een goede tafel heeft. Gaat u een tafel kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres want wij hebben de leukste tafels voor je uitgekozen en samengebracht op 1 pagina.

Tafel kopen – Welke kiest u?

Wanneer u een groot gezin heeft dan is het vanzelfsprekend dat u een tafel nodig heeft die wat groter is. Ook als u vaak veel vrienden en familie op bezoek heeft kan een grote eettafel een uitkomst zijn. Een grote eettafel kan ruimte bieden om gezamenlijk te eten, spelletjes te spelen of uren lang te tafelen. Wilt u een grote tafel kopen? Bekijk dan hieronder eens onze top 3!

Top 3 grote eettafels

TIP van de maand!

Rivièra Maison Chateau Belvedère

Rivièra Maison Chateau Belvedère

Houdt u van antiek maar ook van landelijk? Dan is dit een prachtige combinatie! Deze mooie tafel kunt u vinden op de website van FonQ.nl. De inspiratie van het tafelblad komt van antieke kasteelvloeren en door het romantische onderstel krijgt het meteen een landelijke uitstraling.

De tafel is beschikbaar in verschillende formaten dus u kunt aan tafel met een groot of klein gezin! Ook het schoonmaken van deze tafel is geen probleem want met een licht vochtige doek haalt u zo de vlekken weer weg, maar let er wel op dat u hier geen bijtende stoffen gebruikt.

Neem snel een kijkje bij deze prachtige tafel! Meer informatie >>

Top 3 salontafels

Top 3 kleine eettafels

Heeft u niet zoveel ruimte of heeft u een klein gezin? Misschien is een kleine eettafel dan beter geschikt. Daarom hebben wij een aantal leuke eettafels voor u uitgekozen die niet veel ruimte innemen en ook nog eens passen in bijna elk interieur!

Sommige mensen willen liever iets anders, geen vierkanten of rechthoekige maar een ronde tafel. Ook voor deze mensen hebben we een aantal mooie ronde eettafels gevonden. Wilt u een andere ronde tafel kopen? Bekijk ook deze tafels eens bij FonQ.nl.

Top 3 ronde eettafels
Top 3 bartafels

Bent u op zoek naar een eettafel die net ietsjes meer kan dan een gewone eettafel? Dan is de uitschuifbare eettafel de perfecte keuze voor u! U koopt één tafel maar krijgt er twee tafels voor terug. Ziet u het al voor u? U nodigt wat mensen uit die komen eten en als ze zich dan afvragen hoe ze met ze alle aan de kleine eettafel passen dan schuift u hem zo uit tot een grotere eettafel!

Top 3 uitschuifbare eettafels

Top 3 bijzettafels

Verkoopt u tafels en wilt u uw tafel op deze pagina aanbieden neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!