Tafel kopen? Kijk hier voor de mooiste collectie!

De tafel is misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van de kamer want daar gebeurt het allemaal! Samen eten, kletsen, spelletjes doen en vooral het samenzijn dat gebeurt allemaal aan de tafel. Daarom is het belangrijk dat u een goede tafel heeft. Gaat u een tafel kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres want wij hebben de leukste tafels voor je uitgekozen en samengebracht op 1 pagina.

Tafel kopen – Welke kiest u?

Wanneer u een groot gezin heeft dan is het vanzelfsprekend dat u een tafel nodig heeft die wat groter is. Ook als u vaak veel vrienden en familie op bezoek heeft kan een grote eettafel een uitkomst zijn. Een grote eettafel kan ruimte bieden om gezamenlijk te eten, spelletjes te spelen of uren lang te tafelen.

Grote eettafels

Salontafels

Kleine eettafels

Heeft u niet zoveel ruimte of heeft u een klein gezin? Misschien is een kleine eettafel dan beter geschikt.

Ronde eettafels

Sommige mensen willen liever iets anders, geen vierkanten of rechthoekige maar een ronde tafel.

Bartafels
Top 3 uitschuifbare eettafels

Bent u op zoek naar een eettafel die net ietsjes meer kan dan een gewone eettafel? Dan is de uitschuifbare eettafel de perfecte keuze voor u! U koopt één tafel maar krijgt er twee tafels voor terug. Ziet u het al voor u? U nodigt wat mensen uit die komen eten en als ze zich dan afvragen hoe ze met ze alle aan de kleine eettafel passen dan schuift u hem zo uit tot een grotere eettafel!

Bijzettafels

Verkoopt u tafels en wilt u uw tafel op deze pagina aanbieden neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!