on
under
Permalink

Verlichting kopen? Hier vindt u de mooiste collectie!

Gaat u verlichting kopen? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres want hier op deze pagina zullen we prachtige soorten verlichting met u gaan delen. We zullen binnenkort ook een pagina hebben die vol staat met buitenverlichting dus als u daar naar op zoek bent….Nog eventjes geduld 🙂

3 hanglampen

Er zijn vele soorten verlichting maar omdat we toch een start moeten maken doen we dat met hanglampen. De hanglamp kan op vele manieren worden gebruikt. Boven de eet of salontafel hangt vaak een mooie lamp maar ook in de hal is er vaak wel plaats voor een mooi lamp. Heeft u een lamp hangen boven de salontafel? Dan is het altijd handig om die iets hoger te hangen. Zo worden er geen hoofden gestoten en kan er ook gemakkelijk naar de televisie worden gekeken.

Plafondlampen

Doordat de plafondlamp meteen aan het plafond gemonteerd word neemt de lamp vaak weinig ruimte in beslag. De plafondlamp is erg geschikt voor de verlichting in algemene ruimtes omdat de lamp hoog en centraal. Doordat hij hoog hangt kan het licht op een brede verspreid worden.

Staande lampen

Met staande- of vloerlampen kunt u makkelijk uw interieur verlichten. U kunt de staande lamp gebruiken als basisverlichting, maar ook als sfeerverlichting. Tevens is de staande lamp erg handig omdat hij makkelijk verplaatst kan worden. Heeft u een laag plafond en wilt u deze hoger laten lijken? Kies dan voor een staande lamp waarbij de lichtstralen naar boven gericht zijn. Hierdoor lijkt je plafond hoger.

Spots

Wilt u verlichting kopen waarbij u kunt bepalen in welke richting het licht gaat? Dan kunt u het beste kiezen voor spot verlichting. Er zijn ook spots waarbij u de verlichting kunt dimmen. Op deze manier kunt u simpel zorgen voor sfeerverlichting.

3 wandlampen

Bij wandverlichting kunt u mooi bepaalde objecten accentueren met extra licht. Als u bijvoorbeeld een schilderij of kast wil verlichten zou een wandlamp hier een uitkomst zijn. Wandlampen zijn ook handig omdat ze vaak weinig ruimte in beslag nemen doordat ze aan de muur gemonteerd worden.

Wilt u uw producten of advertentie op deze pagina?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!