on
under
Permalink

Vloerkleed kopen? Bekijk hier de mooiste vloerkleden!

Gaat u een vloerkleed kopen? Dan kun u hier binnenkort een mooie collectie met toppers van vloerkleden terugvinden. Er zijn veel verschillende soorten vloerkleden te vinden. Hoogpolig, kortpolig, modern, rond, vierkant, rechthoekig noem maar op! Welke past het beste bij u?

Hoogpolige vloerkleden

Hoogpolige vloerkleden zijn vloerkleden met een langere steek of lus. Die zorgt ervoor dat je een hoge pool krijgt. Het kleed is vaak dikker en zachter dan andere vloerkleden. Als u kinderen heeft is een hoogpolig vloerkleed een goed idee. Mocht uw kind vallen zal het een stuk minder pijn doen dan met bijvoorbeeld een laagpolig vloerkleed. Het enige nadeel van de hoogpolige vloerkleden ten opzichte van de kortpolige vloerkleden is dat het stofzuigen van het vloerkleed soms wat langer duurt.

Laagpolige vloerkleden

Met laagpolige vloerkleden kunt u snel wat extra sfeer aan uw interieur geven. Het voordeel van deze laagpolige tapijten zijn dat uw voeten lekker warm blijven en dat het vuil niet snel tussen de lussen gaat zitten. Ook ziet u bij de laagpolige vloerkleden minder snel een looppad dan bij de hoogpolige vloerkleden.

Moderne vloerkleden
Ronde vloerkleden

Wellicht wilt u geen standaard vloerkleed kopen maar wilt u iets anders. De mooie ronde vloerkleden zijn dan iets voor u! Ze zijn perfect voor bijvoorbeeld de woonkamer of eetkamer. Ze geven uw interieur net wat extra’s.

Wilt u uw producten of advertentie op deze pagina?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!